Välj en sida

Coachning Åtvidaberg Finspång Söderköping Tranås

Coachning & stresshantering

Hos oss på Mindfinity kan du i bland annat Finspång, Söderköping, Tranås, Åtvidaberg och andra närliggande städer få hjälp genom personliga möten hos oss. Bor du istället längre bort kan du få vår hjälp genom digital kontakt, du väljer själv om vi ska ha kontakt via telefon, mejl eller Skype. Med våra tjänster vänder vi oss till både privatpersoner men även medarbetare på företag, vi vill kunna hjälpa alla som är i behov av vår hjälp.

Vi vill hjälpa dig att åstadkomma förändringar, oavsett vad det innebär. Huvudsakligen erbjuder vi coachning, stresshantering och mindfulness med psykosyntes som utgångspunkt. Arbetet med coachning är väldigt brett, som kund kan du få coachning inom livets alla delar. Allt från sorg, stress och livskriser till självkänsla, relationer och nya stora beslut är bara några av sakerna du kan få hjälp med.

Vare sig du vill återta kontrollen över ditt liv, hitta verktyg för att hantera stress eller om du vill få hjälp att bearbeta sorg finns det hjälp att få. Som företag vill vi finnas här och erbjuda hjälp, oavsett vad just du behöver för stunden. Det är viktigt att du är medveten om att det är du som ansvarar för din framgång, självklart hjälper vi dig med det som behövs. För att på bästa sätt lyckas är det viktigt att båda parter av samtalet är öppna, engagerade och uppriktiga. Under kontakten kommer du få frågor av din samtalspartner, en del frågor kan uppfattas som utmanande provocerande. Anledningen till att sådana frågor ställs är för att du själv ska kunna komma underfund med tillvägagångsätt som i sin tur leder dig fram till ditt mål. Du förväntas även vara förberedd inför varje samtal och åta sig uppgifter mellan våra samtal, kanske till och med komma på egna uppgifter som kan ta dig i rätt riktning.

Vill ni veta mer?